• Expert in professionele verlichting
  • Altijd dezelfde kleur licht
  • Langdurig behoud intensiteit van het licht
  • Uniforme aansluiting
  • Eigen montage en service

Boomverlichting

Met de professionele boomverlichting van MK Illumination kunt u elke boom schitterend verlichten in stadscentra, winkelcentra of waar u maar wilt. Een verlichte boom voor buiten heeft talrijke led boom lichtjes en een boom met verlichting is dan ook een echte eyecatcher. Met onze unieke boomverlichting calculator kiest u snel en eenvoudig de juiste decoratie voor uw boomtype. Laat uw creativiteit de vrije loop en stel zelf de boomverlichting samen die u wenst.

Hoeveel lampjes in kerstboom?

Wilt u een berkenboom met verlichting, leiboom verlichting of een andere boom met verlichting? Geen enkele boom is te groot voor onze koppelbare boomverlichting. Voor een antwoord op de vraag “hoeveel kerstlampjes in boom?” bekijkt u eerst de takkenstructuur van de boom. Gebruikelijk is om alleen de dikke hoofdtakken van de boom, het zogeheten silhouet van de boom, te verlichten met boomverlichting. Daarmee maakt u het unieke karakter van de boom ‘s avonds prachtig zichtbaar. Met onze boomverlichting calculator berekent u direct hoeveel lampjes er in een boom gaan. 

Hoe doe je lichtjes in de boom?

Een antwoord op de vragen: “hoe doe je lichtjes in de boom?” of “hoe lampjes in kerstboom hangen?” geeft ook een indicatie van de hoeveelheid lampjes die er nodig zijn. Boomverlichting wordt meestal vanuit het middelpunt van de boom om de hoofdtakken gewikkeld en hiervoor is veel lengte boomverlichting nodig. Zorg dus voor voldoende meters boomverlichting. We geven u enkele tips om een antwoord te krijgen op de vraag “hoeveel meter lichtjes kerstboom?”. Voor een normaal verlichte boom is een lichtsnoer van tweemaal de lengte van de tak voldoende. Wilt u een boom die vol verlicht is, dan kiest u voor een lichtsnoer van driemaal de taklengte. Om uw boom nog meer te verlichten, koopt u een lichtsnoer van viermaal de lengte van de tak. Zodra u het aantal meters boomverlichting per hoofdtak weet, telt u het aantal meters per hoofdtak bij elkaar op en dan heeft u het totaal aantal meters lichtsnoer voor uw boomverlichting.

String Lite boomverlichting

Na de aanschaf en montage van boom verlichting gaan de boomtakken groeien en worden dikker. Daarom heeft MK Illumination de String Lite®90 ontwikkeld die door breekpunten in de kabel mee kan groeien met de boom. Wanneer een tak dikker wordt, springt het breekpunt open en komt er een extra stukje kabel vrij. De String Lite® kan maximaal 25% langer worden. Verder kan een defect segment afzonderlijk worden vervangen waardoor u niet de volledige String Lite buitenverlichting boom hoeft te demonteren. De voeding van boom met ledverlichting voor buiten bestaat veelal uit zwakstroom met 36V, waardoor deze aanraakveilig en minder storingsgevoelig is. Uiteraard leveren wij ook de bijbehorende led-voedingen.

Verlichting kopen of huren

MK Illumination kan u op de volgende manieren van dienst zijn met de levering van verlichting:

  • U kunt uw verlichting bij ons kopen en zelf zorgen voor het (de)monteren, onderhouden en opslaan.
  • U kunt uw verlichting bij ons kopen in combinatie met de (de)montage, het onderhoud en (verzekerde) opslag.  Hiervoor hebben wij een speciaal servicecontract.
  • U kunt de verlichting voor een periode van 5 jaar bij ons huren. Uiteraard verzorgen wij dan ook de (de)montage, het onderhoud en de verzekerde opslag van de verlichting.

Dordrecht winkelcentrum Sterrenburg

Zoetermeer, winkelcentrum Woonhart

Hellevoetsluis Winkelcentrum Struytse Hoeck

Hellevoetsluis Winkelcentrum Struytse Hoeck

Hellevoetsluis Winkelcentrum Struytse Hoeck

Hellevoetsluits Winkelcentrum Struytse Hoeck

Colmschate winkelcentrum

Colmschate winkelcentrum

Eyecatcher accessoires

MK Illumination levert ook alle accessoires die horen bij onze kerstfiguur verlichting, zoals kabels, adapters, stekkers en de eventuele besturing. Onderdelen van uw kerstverlichting figuren die niet meer correct functioneren, kunt u meestal zelf vervangen. Op onze website zijn alle onderdelen snel en eenvoudig te bestellen. Komt u er niet uit? Geen probleem! Onze vakmensen helpen u graag. MK Illumination heeft naast kerstfiguur verlichting ook andere sfeerverlichting, zoals ornamenten voor andere seizoenen en feestdagen of andere actuele thema’s. Daarnaast leveren we ook brandvertragende ornamenten voor de horeca.

Instagrammable

Kerstverlichting figuren zijn natuurlijk prachtig om fysiek te bekijken, maar tegenwoordig is het ook van belang dat kerstfiguur verlichting instagrammable is. Dat betekent dat u ervoor moet zorgen, dat de buitenverlichting kerstfiguren en andere ornament verlichting uitnodigen tot delen op social media, bijvoorbeeld op Instagram, YouTube en Facebook. Als een potentiële klant van u op social media Instagram spots of een photopoint tegenkomt van uw verlichte kerstfiguren, dan volgt wellicht de reactie: ‘Daar wil ik naar toe!’. Zorg dus voor een instagrammable Kerst en Instagram spots Kerst en u bent ook digitaal helemaal up-to-date.

Led kerstfiguur

Voor onze lichtornamenten maken we gebruik van ledlampjes om de stroomkosten laag te houden. Bovendien zijn ledlampjes erg duurzaam, zodat de ornament verlichting gegarandeerd vele jaren plezier geeft. Dankzij de ledlampjes krijgen de lichtornamenten Kerst stralend mooie contouren.

Met verlichte kerstfiguren van MK Illumination verrast u uw relaties en verhoogt u het aantal klanten naar uw winkel. Bovendien brengt u met kerstfiguur verlichting een prettige kerstsfeer in uw bedrijf, zorginstelling of restaurant.

Gevelverlichting accessoires

MK Illumination levert ook alle accessoires die horen bij onze kerstverlichting gevel, zoals kabels, adapters, stekkers en de eventuele besturing. Onderdelen van uw gevel kerstverlichting die niet meer correct functioneren, kunt u meestal zelf vervangen. Op onze website zijn alle onderdelen snel en eenvoudig te bestellen.

Led gevelverlichting

Onze kerstverlichting aan gevel beschikt over hoogwaardige, energiezuinige ledlampjes die tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Ledverlichting is in vergelijking met andere soorten verlichting wel iets duurder in aanschaf, maar op termijn veel goedkoper vanwege de lage stroomkosten. Bovendien zijn ledlampjes erg duurzaam, zodat de geveldecoratie Kerst gegarandeerd vele jaren plezier geeft.

Gevelverlichting voor Kerst kopen

Bij MK Illumination heeft u een ruime keuze uit gevel kerstverlichting buiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard snoer met lampjes, maar we hebben uiteraard ook andere snoeren, zoals een ijspegelsnoer. Naast gevelverlichting is ook boomverlichting voor veel ondernemers interessant. Overleg ook eens met uw collega-ondernemers om de hele winkelstraat feestelijk te verlichten. Dat trekt ongetwijfeld veel bezoekers en klanten. Komt u er niet uit? Geen probleem! Onze vakmensen helpen u graag.

Waarom gevel kerstverlichting?

Met kerstversiering gevel en geveldecoratie Kerst brengt u licht in de donkerste periode van het jaar. Met de talrijke lichtjes van kerst gevelverlichting creëert u een echte kerstbeleving. Uw klanten, maar ook uw medewerkers, kunnen het zeker waarderen, wanneer er gevel kerstverlichting buiten is aangebracht. Bij echt winters weer is gevelverlichting Kerst prachtig om te zien en dat geeft extra glans aan de voor velen gezelligste periode van het jaar.

Sfeerverlichting accessoires

MK Illumination levert ook alle accessoires die horen bij onze sfeerverlichting, zoals kabels, adapters, stekkers en de eventuele besturing. Onderdelen van uw feestverlichting die niet meer correct functioneren, kunt u meestal zelf vervangen. Op onze website bestelt u alle onderdelen snel en eenvoudig. Weet u niet welke sfeerverlichting voor uw winkelstraat, festival of evenement het meest geschikt is? Geen probleem! Onze vakmensen helpen u graag met deskundig advies.

Halloween verlichting

Wellicht wilt u met Halloween uw bedrijf een zo eng mogelijke uitstraling geven. Geen probleem! MK Illumination heeft Halloween buitenverlichting, maar ook Halloween verlichting voor binnen om een angstaanjagende sfeer te creëren. Versier zowel de binnen- als de buitenkant van uw bedrijf en bezorg uw klanten en medewerkers een onvergetelijke Halloween.

Feestverlichting winkelstraat

Wilt u veel bezoekers en klanten trekken, overleg dan eens met uw collega-ondernemers om de hele winkelstraat feestelijk te verlichten. Bij MK Illumination heeft u een ruime keuze aan feestelijke en sfeervolle buitenverlichting voor winkelcentra. Naast feestverlichting winkelstraat kan ook boomverlichting voor veel ondernemers interessant zijn.

Evenementen verlichting

Creëer direct sfeer en veiligheid op uw evenement door de juiste evenementen verlichting of eventlighting te kiezen. Met verlichting evenement voorkomt u o.a. ongelukken en vergroot u de veiligheid van uw bezoekers. Marktkraamverlichting verlicht het interieur van tenten en kramen, zodat bezoekers voldoende licht hebben om iets te kopen.

Festival verlichting

De juiste festival verlichting maakt een festival pas echt compleet. Wij hebben verlichting festival voor zowel het verlichten van podia, als voor het creëren van een prettige sfeer voor het gehele festivalterrein. Onze feestverlichting zorgt voor een perfect en veilig festival.

Verlichting kopen of huren

MK Illumination kan u op de volgende manieren van dienst zijn met de levering van verlichting:

  • U kunt uw verlichting bij ons kopen en zelf zorgen voor het (de)monteren, onderhouden en opslaan.
  • U kunt uw verlichting bij ons kopen in combinatie met de (de)montage, het onderhoud en (verzekerde) opslag.  Hiervoor hebben wij een speciaal servicecontract.
  • U kunt de verlichting voor een periode van 5 jaar bij ons huren. Uiteraard verzorgen wij dan ook de (de)montage, het onderhoud en de verzekerde opslag van de verlichting.

Gevelverlichting

Gevelverlichting van MK Illumination zorgt voor stijlvolle kerstverlichting in de straat. U kunt bijvoorbeeld aan de dakrand een standaard snoer met lampjes bevestigen, maar we hebben uiteraard ook andere snoeren, zoals een ijspegelsnoer. Onze professionele kerstverlichting gevel is in verschillende maten verkrijgbaar.

Boomverlichting

Met de professionele boomverlichting van MK Illumination kunt u elke boom in uw straat schitterend verlichten. Een verlichte boom heeft talrijke led boom lichtjes en is dan ook een echte eyecatcher. Met onze unieke boomverlichting calculator kiest u snel en eenvoudig de juiste decoratie voor uw boomtype.

Verlichte kerstfiguren

Wilt u een bijzondere en unieke straat met kerstverlichting? Denk dan eens aan het plaatsen van onze kerstverlichting met lichtgevende ornamenten. MK Illumination beschikt over verlichte kerstfiguren voor buiten en voor binnen. Lichtornamenten zijn er in alle soorten en maten, passend bij uw smaak en voorkeur. Een echte blikvanger!

Kerstverlichting winkelstraat

Wilt u tijdens de kerstperiode veel bezoekers en klanten trekken, dan is kerstverlichting winkelstraat een prima keuze. Winkelstraat kerstverlichting of kerstverlichting winkel creëert een prettige kerstsfeer waar mensen graag naar toe komen. Overleg eens met uw collega-ondernemers om de hele winkelstraat of het hele winkelcentrum te versieren met professionele kerstverlichting voor winkelcentra. MK Illumination heeft een ruime keuze aan kerstverlichting winkelcentrum en kerstverlichting bedrijfspand.

String Lite boomverlichting

Na de aanschaf en montage van boom verlichting gaan de boomtakken groeien en worden dikker. Daarom heeft MK Illumination de String Lite®90 ontwikkeld die door breekpunten in de kabel mee kan groeien met de boom. Wanneer een tak dikker wordt, springt het breekpunt open en komt er een extra stukje kabel vrij. De String Lite® kan maximaal 25% langer worden. Verder kan een defect segment afzonderlijk worden vervangen waardoor u niet de volledige String Lite buitenverlichting boom hoeft te demonteren. De voeding van boom met ledverlichting voor buiten bestaat veelal uit zwakstroom met 36V, waardoor deze aanraakveilig en minder storingsgevoelig is. Uiteraard leveren wij ook de bijbehorende led-voedingen.

Hoe doe je lichtjes in de boom?

Een antwoord op de vragen: “hoe doe je lichtjes in de boom?” of “hoe lampjes in kerstboom hangen?” geeft ook een indicatie van de hoeveelheid lampjes die er nodig zijn. Boomverlichting wordt meestal vanuit het middelpunt van de boom om de hoofdtakken gewikkeld en hiervoor is veel lengte boomverlichting nodig. Zorg dus voor voldoende meters boomverlichting. We geven u enkele tips om een antwoord te krijgen op de vraag “hoeveel meter lichtjes kerstboom?”. Voor een normaal verlichte boom is een lichtsnoer van tweemaal de lengte van de tak voldoende. Wilt u een boom die vol verlicht is, dan kiest u voor een lichtsnoer van driemaal de taklengte. Om uw boom nog meer te verlichten, koopt u een lichtsnoer van viermaal de lengte van de tak. Zodra u het aantal meters boomverlichting per hoofdtak weet, telt u het aantal meters per hoofdtak bij elkaar op en dan heeft u het totaal aantal meters lichtsnoer voor uw boomverlichting.

Hoeveel lampjes in kerstboom?

Wilt u een berkenboom met verlichting, leiboom verlichting of een andere boom met verlichting? Geen enkele boom is te groot voor onze koppelbare boomverlichting. Voor een antwoord op de vraag “hoeveel kerstlampjes in boom?” bekijkt u eerst de takkenstructuur van de boom. Gebruikelijk is om alleen de dikke hoofdtakken van de boom, het zogeheten silhouet van de boom, te verlichten met boomverlichting. Daarmee maakt u het unieke karakter van de boom ‘s avonds prachtig zichtbaar. Met onze boomverlichting calculator berekent u direct hoeveel lampjes er in een boom gaan. 

Verlichte kerstfiguren

Met verlichte kerstfiguren maakt u de kerstbeleving voor uw klanten compleet. MK Illumination beschikt over verlichte kerstfiguren voor buiten en voor binnen. Lichtornamenten zijn er in alle soorten en maten, passend bij uw smaak en voorkeur. Onze ornament verlichting zorgt voor een gezellige sfeer en door de lichtornamenten Kerst creatief bij elkaar te plaatsen creëert u een fraai wintertafereel. Een echte blikvanger!

Kerstverlichting horeca

Kerstverlichting horeca nodigt mensen uit om tijdens de kerstperiode juist in uw restaurant te gaan eten of juist uw hotel te kiezen voor een overnachting. Horeca kerstverlichting van MK Illumination maakt uw hotel, restaurant of café sfeervol en aantrekkelijk om te bezoeken. Voor zowel binnen als buiten hebben we een ruime keuze uit horeca kerstversiering en kerstdecoratie horeca. Ook voor kerstmarkt verlichting beschikken we over diverse soorten koppelbare kerstverlichting.

Brugverlichting

Met onze koppelbare kerstverlichting brug zorgt u voor een magisch kerstgevoel en een gezellige sfeer. Ons assortiment brugverlichting bestaat o.a. uit verlichte kerstballen, kerstverlichting sneeuwvlok, kerst guirlande met verlichting en kerstverlichting buiten ijspegels en nog veel meer. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor brugverlichting. Bezorg uw omgeving een schitterende en feestelijke Kerst en koop kerstverlichting brug van MK Illumination.

Kerstverlichting ijspegel

Met kerstverlichting buiten ijspegels maakt u van uw bedrijfspand een stijlvolle eyecatcher. Onze professionele ijspegelverlichting is in verschillende maten verkrijgbaar is, waaronder ijspegelverlichting 25 meter. De mogelijkheden van ijspegelverlichting professioneel zijn legio. U kunt de kerstverlichting buiten ijspegels bijvoorbeeld aan de dakrand hangen of als overspanning in een winkelstraat gebruiken. Omdat onze ijspegelverlichting koppelbaar is, kunt u het o.a. koppelen aan onze kerst guirlandes met verlichting. Onze koppelbare ijspegelverlichting beschikt over hoogwaardige, energiezuinige ledlampjes die tegen alle weersomstandigheden bestand zijn.

Kerst guirlande met verlichting

Kerst guirlandes met verlichting kunt u op allerlei manieren gebruiken om uw bedrijf een gezellige sfeer te geven tijdens de kerstperiode. U kunt een kerst guirlande met verlichting bijvoorbeeld aan de buitendeur hangen voor een sfeervolle entree. Een kerstverlichting guirlande buiten heeft kunsttakken, die niet van echt zijn te onderscheiden. De verlichting is al verwerkt in de kerstslinger en een professionele guirlande van MK Illumination is in diverse afmetingen te koop. Bovendien is onze guirlande met verlichting koppelbaar en dus te combineren met andere koppelbare kerstverlichting van MK Illumination.

Kerstverlichting sneeuwvlok

Onze kerstverlichting sneeuwvlok met led-kerstlampjes is prima geschikt voor bedrijven en projecten in de openbare ruimte. De toepassingen van deze sneeuwvlok verlichting zijn legio. Met deze sneeuwvlok verlichting buiten brengt u ramen, etalages en andere bedrijfsruimtes meteen in een gezellige kerstsfeer. De witte ledlampjes hebben een hoge lichtopbrengst en deze professionele verlichte sneeuwvlok is door te koppelen met meerdere sneeuwvlokken of te combineren met andere koppelbare kerstverlichting van MK Illumination.

Verlichte kerstballen

Onze verlichte kerstballen buiten zorgen voor een sfeervolle kerstpresentatie van uw bedrijf. Grote verlichte kerstballen voor buiten of kerstbal ledverlichting geven uw bedrijf een warme kerstsfeer. De vakkundige medewerkers van MK Illumination helpen u graag bij het maken van de juiste keuze uit ons uitgebreide assortiment kerstbal verlicht buiten. Bezorg uw klanten en gasten een schitterende en feestelijke Kerst en koop onze verlichte kerstballen.

Waarom lente- en zomerornamenten?

Steeds meer winkelcentra, steden, recreatiebedrijven en bezoekersattracties weten uit ervaring dat licht en kleur een positieve invloed hebben op mensen. De lente- en zomerornamenten van MK Illumination zijn dan ook speciaal ontworpen om in elke ruimte een prettige sfeer te creëren. Onze fraaie en kleurrijke ornamenten verhogen de stemming en hebben ook nog eens een positief effect op het koopgedrag. Uw klanten, maar ook uw medewerkers, kunnen het dan ook zeker waarderen wanneer er fraaie lente- en zomerornamenten zijn aangebracht. Verder is ook Pasen - naast Kerst en verjaardagen - een belangrijke dag voor de detailhandel. Daarom heeft MK Illumination ook voor deze periode schitterende ornamenten die extra glans geven aan het paasgevoel.

Hellevoetsluis, winkelcentrum Struytse Hoeck

Waarom lente- en zomerornamenten?

Steeds meer winkelcentra, steden, recreatiebedrijven en bezoekersattracties weten uit ervaring dat licht en kleur een positieve invloed hebben op mensen. De lente- en zomerornamenten van MK Illumination zijn dan ook speciaal ontworpen om in elke ruimte een prettige sfeer te creëren. Onze fraaie en kleurrijke ornamenten verhogen de stemming en hebben ook nog eens een positief effect op het koopgedrag. Uw klanten, maar ook uw medewerkers, kunnen het dan ook zeker waarderen wanneer er fraaie lente- en zomerornamenten zijn aangebracht. Verder is ook Pasen - naast Kerst en verjaardagen - een belangrijke dag voor de detailhandel. Daarom heeft MK Illumination ook voor deze periode schitterende ornamenten die extra glans geven aan het paasgevoel.

Hellevoetsluis, winkelcentrum Struytse Hoeck

Hellevoetsluis, winkelcentrum Struytse Hoeck

Hellevoetsluis, winkelcentrum Struytse Hoeck

Zwolle, Broerenkerk

Zwolle, Broerenkerk

Zoetermeer, Dorpsstraat

Luxemburg, Place de Metz

Eindhoven, winkelcentrum WoensXL

Eindhoven, winkelcentrum WoensXL

Eindhoven, winkelcentrum WoensXL

Leidschendam, winkelcentrum Mall of the Netherlands

Leidschendam, winkelcentrum Mall of the Netherlands

Leidschendam, winkelcentrum Mall of the Netherlands

Roosendaal, winkelcentrum Roselaar

Apeldoorn, winkelcentrum Oranjerie

Apeldoorn, winkelcentrum Oranjerie

Deventer, winkelcentrum Colmschate

Eindhoven, winkelcentrum Piazza

Heerhugowaard, winkelcentrum Middenwaard

Rotterdam, winkelcentrum Alexandrium

Purmerend, winkelcentrum de Eggert

Hellevoetsluis, winkelcentrum Struytse Hoeck

Hellevoetsluis, winkelcentrum Struytse Hoeck

Roosendaal, winkelcentrum Roselaar

Hellevoetsluis, winkelcentrum Struytse Hoeck

Hellevoetsluis, winkelcentrum Struytse Hoeck