• Expert in professionele verlichting
  • Altijd dezelfde kleur licht
  • Langdurig behoud intensiteit van het licht
  • Uniforme aansluiting
  • Eigen montage en service

Lichtprojecten

Professionele kerstverlichting

Professionele kerstverlichting buiten is een aantrekkelijke uitnodiging voor uw potentiële klanten om uw bedrijf te bezoeken tijdens de kerstperiode. Met onze koppelbare kerstverlichting voor buiten, zoals verlichte kerstballen, sneeuwvlokken, guirlandes en kerstfiguren, creëert u voor uw klanten een magisch kerstgevoel en een gezellige sfeer.

Professionele kerstverlichting

Straatverlichting

Met straatverlichting tijdens de kerstperiode zien de straten er gezellig en sfeervol uit. Straatverlichting kan zorgen voor meer bezoekers en klanten in winkelstraten. Een bijzondere kerstverlichting in de straat creëert u door te kiezen voor een of meerdere verlichte kerstfiguren, gevelverlichting of boomverlichting van MK Illumination.

Straatverlichting

Gevelverlichting

Met gevelverlichting van MK Illumination maakt u van uw bedrijfspand een stijlvolle blikvanger. Onze professionele kerstverlichting aan de gevel is in verschillende maten verkrijgbaar. Omdat onze gevelverlichting koppelbaar is, kunt u het koppelen aan andere kerstverlichting, bijvoorbeeld onze kerst guirlandes met verlichting.

Gevelverlichting

Boomverlichting

Met de professionele boomverlichting van MK Illumination kunt u elke boom schitterend verlichten in stadscentra, winkelcentra of waar u maar wilt. Een verlichte boom voor buiten heeft talrijke led boom lichtjes en een boom met verlichting is dan ook een echte eyecatcher.

Boomverlichting

Sfeerverlichting

Met de juiste sfeerverlichting of feestverlichting van MK Illumination wordt een winkelstraat, festival of een ander evenement nog veel gezelliger. Bij ons vindt u een ruime keuze aan professionele feestverlichting, zoals festival verlichting, evenementen verlichting, feestverlichting voor de winkelstraat, Valentijn of Halloween verlichting.

Sfeerverlichting

Eyecatchers

Wilt u een echte eyecatchers voor Kerst, kies dan voor onze kerstfiguur verlichting. Kerstfiguren met verlichting van MK Illumination zorgen voor een gezellige sfeer en door de kerstverlichting figuren creatief bij elkaar te plaatsen creëert u een fraai wintertafereel.

Eyecatchers