• Expert in professionele verlichting
  • Altijd dezelfde kleur licht
  • Langdurig behoud intensiteit van het licht
  • Uniforme aansluiting
  • Eigen montage en service

Over ons

MK Illumination Holland is sinds 2011 een onderdeel van Multilight B.V., waar we onder de handelsnaam Starlight al sinds 1991 leverancier zijn van sfeer- en feestverlichting. MK Illumination creëert kwalitatief hoogstaande lichtprojecten op maat die zorgen voor een feestelijke sfeer in o.a. openbare ruimtes, winkelcentra, bedrijven en horeca en bij attracties en evenementen. MK Illumination combineert lokale kennis met internationale expertise om beleving te creëren met sfeerverlichting.

Wellicht kent u een aantal van onze projecten al, zoals de binnenstad van Zwolle, de kerstboom op de Dam in Amsterdam en het Outlet centrum in Roermond. Wellicht heeft u ook de projecten van onze collega’s in het buitenland gezien, waaronder Rockefeller Center in New York (VS), de rendieren in het centrum van Stockholm (Zweden) en het lichtfestival in het Italiaanse Salerno. In ons portfolio vindt u meer voorbeelden van onze projecten en die van onze collega’s in Europa en de rest van de wereld.

Goede sfeer- en feestverlichting is maatwerk. Juist daarom is het prettig dat wij alles voor u verzorgen. We beginnen met een doordacht verlichtingsplan, vakkundige uitvoering en installatie en eindigen met demontage, onderhoud en opslag. Alles wordt zo geregeld dat u er geen omkijken naar heeft.

Onze mogelijkheden

MK Illumination beschikt over een uitgebreid assortiment lichtstrengen, lichtslangen, lichtornamenten en de bijbehorende accessoires, zoals kabels, adapters, stekkers en de eventuele besturing. Omdat wij maatwerk leveren is het mogelijk om uw eigen logo of ontwerp in het verlichtingsplan te verwerken. Uiteraard zorgen wij ook voor alle eenmalige voorzieningen, zoals spankabels voor horizontale verlichting boven straten en pleinen, vlaggenmasthouder en muursteunen, voedingskasten en kabels (zowel vast als démontabel) en gietijzeren mastputten voor paalornamenten.

Naast sfeerverlichting leveren wij onder het merk Multilight een range van verlichtingsproducten voor de kermisindustrie en attractieparken. Op onze MK Themed Attractions afdeling in Denemarken ontwikkelen wij concepten die licht en fiberglas combineren om attracties in alle soorten en formaten een eigen thema te geven.

Kopen of huren?

MK Illumination kan u op de volgende manieren van dienst zijn met de levering van sfeer- en feestverlichting:

  • U kunt uw sfeer- of feestverlichting bij ons kopen en zelf zorgen voor het (de)monteren, onderhouden en opslaan.
  • U kunt uw sfeer- of feestverlichting bij ons kopen in combinatie met de (de)montage, het onderhoud en (verzekerde) opslag.  Hiervoor hebben wij een speciaal servicecontract.
  • U kunt de sfeer- of feestverlichting voor een periode van 5 jaar bij ons huren. Uiteraard verzorgen wij dan ook de (de)montage, het onderhoud en de verzekerde opslag van de sfeer- of feestverlichting.