• Expert in professionele verlichting
  • Altijd dezelfde kleur licht
  • Langdurig behoud intensiteit van het licht
  • Uniforme aansluiting
  • Eigen montage en service

QF Outdoor instructies

Het QF+ Outdoor systeem is herkenbaar aan de dubbele blauwe ringetjes bij de connectoren. Mede door deze ringetjes is een beschermingsgraad van IP-67 standaard gewaarborgd.

 

Voor het laten branden van verlichting uit de QF+ Outdoor range is een QF+ Outdoor Main Connector benodigd. Deze 1,5 m. lange aansluitsnoeren met gelijkrichter zijn verkrijgbaar in de kabelkleuren zwart en wit. Indien gewenst kunnen hier QF+ Outdoor Extensions in dezelfde witte of zwarte kabelkleur bijbesteld worden om de afstand tussen het stopcontact en de verlichting te overbruggen. Deze QF+ Outdoor Extensions zijn verkrijgbaar in 0,5 m., 1 m., 3 m., 10 m. (set van 2 x 5 m.) en 20 m.

 

Om de veiligheid, optimale lichtintensiteit en gebruiksduur te waarborgen en daarnaast defecten te voorkomen is het advies niet meer dan 200 m. QF+ Outdoor verlichting achter elkaar te koppelen. Bij grotere afstanden dan 200 m. is het mogelijk door middel van QF+ Outdoor Dividers verschillende aftakkingen van maximaal 200 m. lang te realiseren. Indien mogelijk zijn losse lengtes van 200 m. met verschillende aansluitpunten ook een prima optie, vooral wanneer er twee zijdes met een uitsparing (zoals een balustrade met een trap in het midden) zijn.